Защо нас?

ЗАПИШИ СЕ

Изпрати запитване

Ще ви се обадим да обсъдим най-добрия курс за вас:

Шофьорски курсове в София

Ние предлагаме едно различно и усъвършенствано обучение. Стремим се да преминем през всичко необходимо за шофьора в съвременната и динамична обстановка на пътя и затова винаги даваме повече от нас.

Допълнителна информация

Нашите инструктори са спокойни, търпеливи, толерантни и коректни. В случай на неразбирателство с нашите преподаватели, автошколата възстановява сумата на курсиста и го отписва.

Гъвкаво работно време изцяло съобразено с вашето свободно време. Ние ще работим за вас уикендите, както и преди работа и след работа

Отзиви от нашите курсисти

Силно препоръчвам школата. Изключително доволна съм – търпение, спокойствие и научен подход на обучение. Коректно отношение и комфорт през цялото време. Един път не ми е бил повишен тон. Възпитава се адекватно поведение на пътя. В момента шофирам с удоволствие.

Yana Dimcheva Nencheva

Антон е изключително търпелив и внимателен. Освен това обяснява грешките, които правиш при кормуване и по този начин ти помага да ги осъзнаеш. Помага ти да останеш спокоен дори в напрегнати ситуации на пътя. Мисля, че това е страхотен подход и го препоръчвам на всеки, който иска да се научи да шофира или да опресни шофьорските си умения.

Sve Stoyanova

Горещо препоръчвам автошкола „Соколов и ко“ и особено инструктора Антон Соколов. Изключително спокоен, възпитан, търпелив, позитивен човек. Всеки път ме взимаше и връщаше на удобно за мен място, с което много ме усленяваше 😉

Anastacia Karnauh

Силно препоръчвам, ще ви научи да шофирате, а не просто да ви вземе парите и после да не може колата да си паркирате

Denislav Krumov

Професионални инструктори!

Обадете ни се да насрочим първия Ви урок по шофиране

  • 0883 333 653